Tilläggs­isolering

Ett smart och kostnadseffektivt sätt att sänka förbrukningen på ditt hus är att tilläggsisolera med lösull.

Du kanske har gått i tankarna om att montera solpaneler men känner att kostnaden just nu är för hög, det är självklart helt okej även om solpaneler är en framtida viktig åtgärd för bostäder i Sverige. Att tilläggsisolera vinden är ett kostnadseffektivt sätt att sänka sina driftkostnader på huset och en mycket bra åtgärd att börja med.

Genom att tilläggsisolera vinden med lösull kan man spara upp mot hela 30-50 % av sin uppvärmningskostnad vilket är mycket pengar på ett år.

Då vårt viktigaste ledord inom företaget är Kvalitet så har vi valt att samarbeta med Sjömarkens Isolering när det gäller tilläggsisolering. Vi anser att de är marknadens överlägset bästa lösullsentreprenör och som dessutom producerar sin egen cellulosa i fabriken i Borås ger en extremt klimatsmart lösning! För vår del är det – som med allt annat vi hjälper våra kunder med – viktigt att man får en långsiktig hållbar och trygg lösning och då är Sjömarkens isolering det rätta valet!

Vi är återförsäljare av tilläggsisolering för Sjömarkens vilket gör att vi alltid erbjuder våra kunder möjligheten till en kostnadsfri besiktning av vinden samt kostnadsfri offert, så tveka inte att höra av er till oss!

  • Vi arbetar tillsammans med Sjömarkens när det gäller tilläggsisolering. 
Ett smart och kostnadseffektivt sätt att sänka förbrukningen på ditt hus är att tilläggsisolera med lösull.