Om oss

Simon som har över 10 års erfarenhet av elinstallationer och automationsteknik tillsammans med Rikard som arbetat med försäljning och service mot den privata marknaden i över 15 år. 2022 tog vi det bästa av två världar och bestämde oss för att göra något annorlunda.

Vi var så trötta på att byggbranschen generellt är så konservativ. Med den erfarenhet vi skapat oss märker vi att extremt få bolag inom byggbranschen överhuvud taget vill arbeta mot den privata marknaden. Det kräver mer av organisationen och det kräver framför allt att man gillar service och att vara nära kunden under processen. Därför bestämde vi oss för att gå mot strömmen och göra något som ingen annan gör, vi valde att arbeta nästan uteslutande mot den privata marknaden och bli bäst i branschen på det!

Vad får du av RS Elteknik AB?

  • En service som inte går att jämföra med någon annan. Vi har som målsättning att lämna en offert inom 24 timmar för att du som kund inte ska behöva vänta i flera veckor.
  • Vi har tydliga avtal som gör det enkelt att navigera och förstå vad det är som ska ingå och inte. Detta inger en trygghet både för dig som kund men även för oss som företag.
  • Vi arbetar nästan uteslutande med fasta priser för att du som kund ska känna dig trygg med kostnaden. Kan vi inte ge ett fast pris kommer vi ge ett maxtak så du inte behöver känna dig orolig över vad kostanden ska landa på.
  • Vi har smarta betalningslösningar via Svea Bank med 0% ränta.
  • Hos oss ingår alltid en personlig elektriker som du har kontakt med under hela arbetet.